Mους σοκολάτας με στραγγιστό γιαούρτι Δημητρίου

ΥΛΙΚΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν -μαρί. Βγάζουμε από την φωτιά προσθέτουμε το κονιάκ και το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μοιράζουμε σε μπολ και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν σερβίρουμε. 

Μπορούμε να την συνοδεύσουμε με μούρα, φράουλες , μύρτιλα αν είναι η εποχή αλλιώς με μπανάνα, αχλάδι  ή ξηρούς καρπούς. Εναλλακτικά  την στρώνουμε  πάνω από κέικ πορτοκάλι, βανίλια ή κανέλα.