Δροσερή αρωματική σάλτσα με πρόβειο γιαούρτι

 ΥΛΙΚΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  1. Τοποθετούμε σε ένα σουρωτήρι  τον κόλιανδρο με το αγγούρι και τα αλατίζουμε. Τα αφήνουμε να στραγγίσουν για 30 λεπτά.
  2. Τα ξεπλένουμε σε κρύο νερό τα στραγγίζουμε καλά και τα στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας.
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί με το μίγμα αγγούρι . Φυλάμε σκεπασμένο στο ψυγείο μέχρι 2 μέρες.

Συνοδεύουμε ψητά κρέατα, αλλά και σαλάτες και όσπρια.

Νένα Ισμυρνόγλου